Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief. Wij houden u zo op de hoogte van alle activiteiten op Buitenlust Vught.

 

Nieuwsbrief januari 2024

Allereerst nog van mij en Anna een gezond en goed wandeljaar toegewenst.

WANDELEN:

Het wordt winter deze week, met op woensdag zeer waarschijnlijk, een mooi pak sneeuw.
Daarom nodig ik u uit om a.s. donderdag met mij een winterse wandeling in de kampina te maken. U zult verrast zijn van de schoonheid hiervan. Na afloop gaan wij, op eigen kosten, lekker pannekoeken of erwtensoep met spek eten.
Wilt u mee trek de laarzen of hoge schoenen aan, doe een dikke jas aan en zet een muts op. Deelname is € 2,50, koffie of thee bij vertrek volgens prijslijst Buitenlust.
Vertrek 10.00 uur vanaf buitenlust. Aanmelden via whatsappnr: 06-31949614.

CURSUSSEN:

Ook dit jaar geef ik weer maandelijks een cursus wichelroede lopen. zie voor data onze website www.buitenlustvught.nl.


GROENTEPAKKETTEN:

Deze zijn het afgelopen jaar goed ontvangen. Ook dit jaar hebben wij vanaf april weer heerlijke groenten en vruchten in het pakket voor slechts €10,-. Ik zet dit iedere week op facebook, instagram en onze website. Ook onze scharreleitjes zijn het gehele jaar door heerlijk.

MEDIUMDAGEN:

Zolas u wellicht weet organiseren wij al redelijk wat jaren deze spirituele dagen. Het voorziet duidelijk in een behoefte, en het wordt dan ook steeds drukker op deze dagen. Wij zijn dan ook blij samen met een 25-tal mediums, u op deze dagen wat te kunnen bieden. Wij zien dan ook dat er met regelmaat mooie dingen gebeuren met de bezoekers. Soms geeft het troost, inzicht, of een goede kijk op de toekomst.
De dagen en consulten zijn bedoeld om u laagdrempelig kennis te laten maken met het fenomeen medium en u te laten genieten van de positieve energie die op Buitenlust aanwezig is door zijn leylijnen en krachtplek. Een consult van een half uur bedraagt €15.

VAARTOCHTEN:

In de maanden mei t/m september op maandag,dinsdag woensdag of donderdag ,organiseer ik vaartochtjes op de dommel. maximaal voor 3 deelnemers per keer. Bent u geinteresseerd neem dan contact op met mij.


2024

Wat brengt het nieuwe jaar ons. Ik voorspel weinig goeds het is het jaar van de 8, waarin machten zich laten gelden. Tevens zitten wij volop in de pirikellen van de wisselende tijdvakken wat veel natuurellende geeft. Dit zijn allemaal dingen die wij niet kunnen veranderen. Geniet daarom van vooral de kleine dingen, let goed op waar u wel of niet heen gaat en geniet van uw familie.tot ziens bij een van onze activiteiten of een lekker kopje of thee met heerlijke taart op ons terras.

Gerard en Anna
 

 

Kom naar Buitenlust...

Schitterende natuurwandelingen
Gezellig koffie- en theeterras
Mediumdagen
Jeu de Boules banen

Cursussen wichelroede lopen

Huismetingen op straling

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Groepen kunnen ook buiten deze dagen afspreken.

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized