Wij zien u graag op ons sfeervolle koffie- en theeterras. Geniet van een drankje of kleine versnapering. Tot snel!

Welkom

Voor of na een stevige wandeling in de schitterende natuur van omgeving Vught strijkt u neer op ons terras. Voor een heerlijke kop koffie of thee met een lichte versnapering. Dagelijks vers voor u gebakken taart of een lichte lunch. Soep uit grootmoeders tijd of een heerlijke boerenommelet. Op verzoek bakt Anna graag flammenkuche voor u. Heerlijk nagenietend van de natuur. Samen met uw gezelschap komt u helemaal tot rust op ons terras... Een middelpunt in de natuur in het buitengebied van Vught.

Graag verzorgen wij ook uw verjaardag, receptie of personeels-uitje, op ons terras of overdekt in onze tuin. U vindt onze locatie in het buitengebied van Vught. Midden in de natuur, maar toch bereikbaar. Wij verzorgen uw dag tot een maximum van 70 personen. Er is voldoende parkeergelegendheid.

Welkom op Buitenlust - het kijk- en beleefcentrum van Brabant waar u welkom bent voor de ontspannen momenten. Onder het genot van een drankje. Genietend van de stilte en de prachtig aangelegde tuin. In het voorjaar, zomer en najaar is het buitenterras van koffie- en theetuin "Buitenlust" geopend op vrijdagen, zaterdagen en zondagen. In de winterperiode geldt een beperkte opening op afspraak.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is ons "groentestalletje" geopend. Hier verkopen wij biologisch gekweekte groenten uit eigen tuin.

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober

© 2019 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized