Wij zien u graag op ons sfeervolle koffie- en theeterras. Geniet van een drankje of kleine versnapering. Tot snel!

Welkom

Voor of na een heerlijke fietstocht of stevige wandeling in de schitterende natuur omgeving Vught strijkt u neer op ons terras. Er is dan een heerlijk kopje koffie, thee of fris met een lichte versnapering. Dagelijks is er verse taart, onze kwarktaart met verse vruchten uit eigen tuin is inmiddels wereldberoemd binnen het Vughtse. Ook de eigen gemaakte soep en de heerlijke uitsmijters met medewerking van de eigen kippen zijn van harte aan te bevelen. Omdat ons terras in het buitengebied van Vught ligt, komt u er heerlijk tot rust. De vogels fluiten en onze kippetje scharrelen dartel rond.

Graag verzorgen wij ook uw verjaardag, receptie of personeels-uitje, op ons terras of overdekt in onze tuin. U vindt onze locatie in het buitengebied van Vught. Midden in de natuur, maar toch bereikbaar. Wij verzorgen uw dag tot een maximum van 70 personen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Welkom op Buitenlust - het kijk- en beleef centrum van Brabant waar u welkom bent voor de ontspannen momenten. Onder het genot van een drankje. Genietend van de stilte en de prachtig aangelegde tuin. In het voorjaar, zomer en najaar is het buitenterras van koffie- en theetuin "Buitenlust" geopend op vrijdagen, zaterdagen en zondagen. In de winterperiode geldt een beperkte opening op afspraak. Groepen kunnen ook buiten de openingstijden afspreken.

 

What do you want to do ?
New mailCopy

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Groepen kunnen ook buiten deze dagen afspreken.

What do you want to do ?
New mailCopy

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized