Wij zien u graag op ons sfeervolle koffie- en theeterras. Geniet van een drankje of kleine versnapering. Tot snel!

Welkom

Welkom op Buitenlust - een kijk- en beleef centrum in Brabant, waar u welkom bent voor de ontspannen momenten. Onder het genot van een drankje. Genietend van de stilte en de prachtig aangelegde tuin. In het voorjaar, zomer en najaar is het terras van koffie- en theetuin "Buitenlust" geopend op vrijdagen, zaterdagen en zondagen. In de winterperiode geldt een beperkte opening op afspraak. Groepen kunnen ook buiten de openingstijden afspreken.

 

Voor of na een heerlijke fietstocht of stevige wandeling in de schitterende natuur in de omgeving van Vught, strijkt u neer op ons terras. Er is dan een heerlijk kopje koffie, thee of fris met een lichte versnapering. Dagelijks is er verse taart, onze kwarktaart met verse vruchten uit eigen tuin is inmiddels wereldberoemd binnen het Vughtse. Ook de eigen gemaakte soep en de heerlijke uitsmijters met medewerking van de eigen kippen zijn van harte aan te bevelen. Omdat ons terras in het buitengebied van Vught ligt, komt u er heerlijk tot rust. De vogels fluiten en onze kippetje scharrelen dartel rond.

Ook is er de mogelijkheid voor personeels-uitjes, bestaande uit een wandeling (keuze uit 35 wandelingen) gecombineerd met een  workshop, op ons terras of overdekt in onze tuin. U vindt onze locatie in het buitengebied van Vught. Midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar. Wilt u buiten in de natuur op de computer uw werk doen, dan kan dit op ons terras, er is wifi en mocht het gaan regenen binnen is er altijd plaats. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. 


VANAF 2024 IS ER IEDERE EERSTE EN LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND LIVE MUZIEK VAN 14.00 TOT 16.00 UUR

Kom naar Buitenlust...

Schitterende natuurwandelingen
Gezellig koffie- en theeterras
Mediumdagen
Jeu de Boules banen

Cursussen wichelroede lopen

Huismetingen op straling

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Groepen kunnen ook buiten deze dagen afspreken.

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized