U heeft het vast al gemerkt de wereld veranderd

Vooruitlopend op wat er nu aan het gebeuren is, schreef ik indertijd dat wij in deze woelige tijden terecht zouden komen. Niets is meer gewoon en alles veranderd in een razend tempo.

scrol naar beneden

 

  

 

De wereld die veranderde.                       14-7-2009 

 

Weinige zien het aankomen, of willen het inzien .... 

Het “vissentijdperk” loopt af; het was een tijdperk van onderdrukking, hebzucht, de ik-cultuur en dictatorschap. Af gescheidenheid/dualiteit (liefde versus haat) In 2012 begint een nieuw tijdperk: het “Aquarius tijdperk”,  totaal anders als het vissentijdperk. Een nieuw tijdperk luidt zich al ruimschoots voor de datum in. De transitie is al van start gegaan! Kijk maar wat er de laatste tien jaar allemaal is geweest in de wereld, vooral de laatste drie jaar.... 

Een van de opbrengsten/gevolgen .. is dat de gevoelskant van ons ieder meer aan bod zal komen.  

Spiritualisme en het vrouwelijke in man en vrouw zal de wereld gaan voeden.  

Al het oude zal ofwel zichzelf opheffen, ofwel door een beweging van onderaf aan verdwijnen.  Hierdoor zullen woelige tijden ontstaan. De strijd om de hebzucht en de macht is begonnen. Want het is moeilijk voor diegene die het hebben, om dit zonder slag of stoot los te laten. Voor de nieuwe orde wordt het nog moeilijker en zullen velen voor de goede zaak ten onder gaan. 

 Toch zal de drang naar vernieuwing steeds groter en sterker worden en uiteindelijk zegevieren. De wereld zal er dan anders uitzien en dat maakt het  moeilijk om dat ook maar enigszins te kunnen inbeelden. De wisseling van de tijdperken zal gepaard gaan met heftige natuurverschijnsels als zware aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen en overstromingen,  

niet allemaal tegelijk maar verspreid over de aarde en verdeeld over tientallen jaren. Wij zouden juichend het “Aquarius” tijdperk moeten begroeten, zij het dat onze generatie van vijftigers en zestigers het profijt van het nieuwe tijdperk waarschijnlijk niet meer zullen beleven. Voordat de aarde met zijn bewoners weer tot rust is gekomen kan wel een eeuw verstreken zijn! 

De angst voor veranderingen zal wel groter zijn dan de veranderingen zelf, want de onzekerheden over oude waarden zal veel mensen aan het twijfelen brengen.  

Stel je voor dat die veranderde wereld op je afkomt en openstaat voor jou, ongeacht je huidkleur of je taal en zich  bezorgt maakt over jou, je gezondheid, je levensvreugde, je tevredenheid.  

Nu zouden we het niet kunnen voorstellen dat je mensen om je heen  ontmoet met zorg en interesse voor je, omdat jij ze lief hebt als mens zonder er een claim op te leggen. De wereld gaat namelijk veranderen en wij dus ook! 

 

Het zal in de nieuwe wereld niet meer belangrijk zijn hoeveel je verdient, maar wel dat je er fijner van kunt leven.  

Medemensen zijn vrienden geworden en al die vrienden, zullen dat prettige stukje aarde vormen. Door deze samensmelting van de aardbewoners zal er een betere wereld ontstaan waar eenieder zich prettiger zal gaan voelen en zijn of haar medemens centraal staat.  

Door het opkomende spiritualisme zal de mensheid weer dieper bij zijn eigen wortels komen en daardoor leren zijn zelfhelende en lichaam beschermende eigenschappen weer in eigen beheer te krijgen. 

Daardoor zal de wereld o.a. ook inzicht krijgen dat uitbuiting en onderdrukking geen optie is, maar het geven aan anderen de grootste voldoening zal zijn. Luister naar de wind, begroet de zon, dank de dag, geniet van de regen, koester warmte en omarm het koude, bescherm uw kinderen en leid ze op hun pad. Weet dat de maan dit altijd zal beïnvloeden, neem daarom de maanstanden in uw levensritme op.  

 

Na dit alles zal ook u veranderd zijn, en begint de nieuwe wereld om u heen. De bedoeling van dit schrijven is niet een profetische uitspraak te doen, maar u deel te laten nemen aan en bewust te maken van een stuk geschiedenis die nu geschreven wordt. Daarmee attendeer ik u op de signalen die u gaat ontmoeten zodat u ze op hun waarde kan schatten. Kijk en luister naar de wereld en zie wat er zoal gebeurt. Het belangrijkste is dat uw eigen kleine wereld verandert waardoor uiteindelijk die grote wereld er straks anders uit gaat zien. 

 Gerard van Run

Kom naar Buitenlust...

Schitterende natuurwandelingen
Gezellig koffie- en theeterras
Mediumdagen
Jeu de Boules banen

Cursussen wichelroede lopen

Huismetingen op straling

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Groepen kunnen ook buiten deze dagen afspreken.

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized