Jaar 1 van het nieuwe tijdperk, het Aquarius tijdperk

In dit levensverhaal geef ik aan de noodzaak van verandering, doordat alles wat wij nu kennen gaat veranderen.

scrol naar beneden

Jaar 1 van het nieuwe tijdperk.                               Januari 2013

 

Op 21-12-2012 is een nieuw tijdperk begonnen. Het Aquarius tijdperk.

Nu zult u zeggen nou en! Maar ook u zit er in en gaat er mee te maken krijgen. Er zal veel in uw leefomstandigheden gaan veranderen. Niet van het ene moment op het andere maar geleidelijk aan, en met u, gaat de wereld veranderen. Eerst zal dit resulteren in grote onrust, afbraak van zekerheden en soms tot grof geweld. Want om u en de wereld te kunnen laten veranderen, moeten wij wakker geschud worden uit het oude, en bij sommige onder ons zal dit niet voldoende zijn en zullen zij keihard met de nieuwe werkelijkheid geconfronteerd worden.

Gelukkig is het Aquarius tijdperk er een van liefde voor elkaar, zorg voor elkaar en waarderen van elkaar. Het elkaar proberen te brengen op een gelukkiger niveau. Wij zullen meer met de ander bezig gaan zijn , dan met onszelf, en vooral letten op, wat is goed voor ons allemaal.

De wind van het nieuwe tijdperk waait al, je voelt het in de lucht. Maar het zal gaan met kleine stapjes, kijk maar eens naar u zelf, hoe moeilijk het is om u zelf te veranderen. Probeer niet uw omgeving te veranderen, maar laat door uw eigen voorbeeld zien dat wij gaan veranderen. Pas dan zal ook die ander uw weg inslaan.

Geef geen oordeel over de ander want ook dit lost niets op en vertroebelt uw eigen weg naar verandering. Neem het heft in handen en start uw eigen verandering, richt u niet op uw omgeving maar op uw zelf. Vaar op uw intuïtie en doe dingen welke u denkt dat goed zijn. Laat u niet weerhouden door uw directe omgeving, maar overtuig hen door uw innerlijke verandering.

Zoals ik al eens eerder beschreef gaat de wisseling ook in de natuur met veel strijd. Heftige tijden komen er met aardbevingen stormen, wateroverlast en vulkaan erupties. Hen die het treft zullen hier zwaar onder lijden. Wij zullen met zijn allen hier de helpende hand in moeten steken om de slachtoffers weer op weg te helpen in de nieuwe wereld.

Aandacht hebben voor hun verdriet en trachten te proberen een nieuwe toekomst voor hen op te zetten. De komende dicennia zullen zeer rumoerig zijn, want ik denk dat we nu een onstabiele fase ingaan van misschien wel een honderdtal jaar, eerdat de wereld weer tot rust komt en het nieuwe tijdperk uiteindelijk tot eenieder is doorgedrongen.

In deze jaren kan soms alles veranderen, zomaar van het ene op het andere moment, zowel in positieve als negatieve zin. Je kunt zomaar alles kwijtraken wat je in alle voorgaande jaren hebt vergaard. Hecht er daarom niet te veel aan en geniet ervan je bezit te delen met anderen.

Macht is niet de drijfveer in het leven, maar naast je medemens gaan staan wel. En u zult zien dat de wereld op vele punten positiever gaat verlopen en ook u zich daar oprecht gelukkiger in gaat voelen.

Veranderingen in de maatschappij zijn zoal: Het niet meer produceren om de winst, maar om de toepasbaarheid en toegevoegde waarde van het produkt. Een ander beloning stelsel, oplopend naar de 45 jaar en aflopend naar het 70-ste jaar. Een andere vorm van samen wonen: man- vrouw relatie en ouderen die voor elkaar gaan zorgen. Een andere waardering naar elkaar in beroep en opleiding.

Wellicht zult u denken als u dit leest, ach het zal wel, of wat een nonsens. Maar ik hoop dat het u tot iets beweegt. Bewaar dit schrijven eens, en lees het nog eens na, over een tiental jaar.

Gerard van Run

Kom naar Buitenlust...

Schitterende natuurwandelingen
Gezellig koffie- en theeterras
Mediumdagen
Jeu de Boules banen

Cursussen wichelroede lopen

Huismetingen op straling

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Groepen kunnen ook buiten deze dagen afspreken.

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized