Maandelijks organiseren wij bijzondere
mediumdagen op Buitenlust in Vught!

Het winterseizoen begint, dus het wordt te koud voor de grote mediumdagen in de tuin van koffie en theetuin buitenlust. Daarom worden er in november en december, en straks in januari en februari, speciale middagen georganiseerd in de verwarmde kas. Omdat hier maar een beperkte ruimte is en om iedereen aan de beurt te laten komen is er steeds plaats voor maximaal 20 deelnemers.

In de pauze is er gratis koffie of thee met wat lekkers.

Gelieve vooraf in te schrijven i.v.m. de beperkte toegang. Kosten € 15, = per middag bij inschrijving te voldoen op bankrekening buitenlust NL 38 RABO 0155458361 onder vermelding van datum van de te bezoeken middag.

Bekijk hier onze Mediumdagen jaarkalender 2019

Zondag 27 januari Valentijns medium-middag in onze verwarmde kas
Annie Emonds gaat samen met mij de middag verzorgen. Zij geeft u boodschappen voor het nieuwe jaar met een vleugje valentijn. Het beloofd een interessante middag te worden dus meldt u op tijd aan want er is maar plaats voor 25 personen. Aanvang 13.00 uur, einde 17.00 uur.

Zondag 24 februari Stralingsdag
Op deze middag leg ik u alles uit over straling in uw woonomgeving. Dit kunnen aardstralen zijn, straling van buitenaf, en soms kunt u in uw huis last hebben van entiteiten. Ik leg u uit hoe u ze kunt ontdekken en wat u ertegen kunt doen. De middag vangt aan om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur en vindt plaats in onze verwarmde workshopruimte.

jan / febr

2019

aanmelden

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober

© 2019 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized