Maandelijks organiseren wij bijzondere
mediumdagen op Buitenlust in Vught!

Mediumdagen

Iedere maand op de laatste zondag wordt er op buitenlust een speciale mediumdag georganiseerd.
De intentie van deze dagen is u kennis te laten maken met het fenomeen medium. De consulprijs voor 45 min is daardoor laag gehouden, namelijk € 10,-. De toegang en het parkeren zijn bij buitenlust gratis.

Bij binnenkomst kunt u op een bord uw eigen tijden uitzoeken voor een consult bij diverse mediums. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van het terras voor een lichte lunch of een heerlijk kopje verse citroen of muntthee. Natuurlijk is er ook het nodige fris en koffie.

De zelfgemaakte taart met vers fruit uit de eigen tuin is inmiddels voor de meeste bezoekers een must. Tussen de middag is er dan ook nog de speciale huissoep. Wie zich even terug wil trekken kan dit doen in de sfeervolle tuin van buitenlust. De mediumdagen vangen aan om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur. U kunt vrij binnen lopen.

Speciale mediumdagen in onze verwarmde kas
Op 26 januari 2020 komt Annie Emonds. Zij doet helderziende waarnemingen en in het voorprogramma is er een lezing die ongeveer een uur duurt.

Op 23 februari 2020 komt Ruud van Gool. Hij gaat u alles vertellen over zelf-genezing en pijnbestrijding.
In de tweede helft van de middag is er een lezing en kunt u bij Ruud terecht voor een persoonlijke behandeling.

Cursus wichelroede lopen voor beginners
Op woensdag 12 en 19 februari 2020 verzorg ik een cursus wichelroede lopen voor beginners. U kunt zich hier al voor aanmelden. De kosten voor beide dagen zijn € 50,00. Dit is inclusief koffie en thee en een syllabus met wichelroede. Na de cursus kunt u zelfstandig met de wichelroede werken.

Bekijk hier onze Mediumdagen jaarkalender 2019

 

jaar

2019

aanmelden

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized