Maandelijks organiseren wij bijzondere
mediumdagen op Buitenlust in Vught!

Mediumdagen

Iedere maand op de laatste zondag wordt er op buitenlust een speciale mediumdag georganiseerd.
De intentie van deze dagen is u kennis te laten maken met het fenomeen medium. De consultprijs voor 30 min is daardoor laag gehouden, namelijk € 10,-. De toegang en het parkeren zijn bij buitenlust gratis.

Bij binnenkomst kunt u op een bord uw eigen tijden uitzoeken voor een consult bij diverse mediums. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van het terras voor een lichte lunch of een heerlijk kopje verse citroen of muntthee. Natuurlijk is er ook het nodige fris en koffie.

De zelfgemaakte taart met vers fruit uit de eigen tuin is inmiddels voor de meeste bezoekers een must. Tussen de middag is er dan ook nog de speciale huissoep. Wie zich even terug wil trekken kan dit doen in de sfeervolle tuin van buitenlust. De mediumdagen vangen aan om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur. U kunt vrij binnen lopen.

Cursus wichelroede lopen voor beginners

Ook dit voorjaar geef ik weer een cursus wichelroede lopen voor beginners. Ik leer u alle aardstralen en vormen van straling te herkennen en op te sporen met de wichelroede. Zo kunt u in eerste instantie de inrichting van uw woning hierop aan passen, of doeltreffende maatregelen nemen. De cursus bestaat uit theorie en praktijk, waarvoor u als naslag een syllabus ontvangt en tevens een wichelroede om zelf mee te kunnen meten. De cursus is gespreid over twee dagen, op de eerste dag veel theorie en een stukje praktijk, op de tweede dag veel praktijk en een stukje theorie.

De datums zijn woensdag 14 en 21 april, 16 en 23 juni, 15 en 22 sept, 6 en 13 okt. Aanmelden via whatsapp of tel 06-31949614 Kosten van de  gehele cursus, incl. syllabus en roede, koffie en thee, zijn € 50,= . Voor € 10,= extra kan er een lunch worden geserveerd.

Bekijk hier onze Mediumdagen jaarkalender 2021

 

What do you want to do ?
New mailCopy

jaar

2019

aanmelden

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Groepen kunnen ook buiten deze dagen afspreken.

What do you want to do ?
New mailCopy

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized