Mijn naam is Gerard van Run, uw persoonlijke wandelgids. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis door een prachtig stukje Brabant.

Natuurwandelingen Omgeving Vught

U houdt van wandelen en bent nieuwsgierig naar al het moois wat de omgeving van Vught u te bieden heeft. Speciaal voor u heb ik 35 natuurwandelingen uitgestippeld. Mijn naam is Gerard van Run. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis  door een prachtig stukje Brabant.

de natuurwandelingen

Onderweg vertel ik u meer over de bijzonderheden die we tegen komen. Over de natuur, de dieren en geschiedenis van het gebied waar we wandelen. Samen genieten van een bijzonder stukje natuur in Brabant!

De wandelroutes die ik voor u heb uitgestippeld, zijn te doen voor regelmatige wandelaars. Iedereen mag deelnemen, of u alleen bent of in gezelschap. Samen met de andere wandelaars maken we er een bijzondere en gezellige dag van.

What do you want to do ?
New mailCopy

Over Gerard

Ik ben Uw Persoonlijke gids tijdens de natuurwandeling. Gepassioneerd vertel ik u dan over al het moois wat de natuur te bieden heeft. Planten, bomen en kruiden, dieren en gevogelte welke we onderweg tegen komen. Iedere wandeling heeft zijn eigen verrassingen voor u en mij in petto. Als u na de wandeling weer op pad gaat, hoop ik dat u met andere ogen de natuur inkijkt.

Ontvangst en vertrek

Het beginpunt van de wandeling is koffie- en theeterras Buitenlust. Hier ontvangen mijn vrouw Anna en ik u graag. Onder het genot van een (gratis) kopje koffie of thee maken we kennis met elkaar en de andere wandelaars.

Daarna vertrekken wij per auto naar de locatie.

Bekijk hier voor onze wandel-agenda 2021

What do you want to do ?
New mailCopy
What do you want to do ?
New mailCopy

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Groepen kunnen ook buiten deze dagen afspreken.

What do you want to do ?
New mailCopy

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized