Mijn naam is Gerard van Run, uw persoonlijke wandelgids. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis door een prachtig stukjes van Brabant.

Natuurwandelingen Omgeving Vught

U houdt van wandelen en bent nieuwsgierig naar al het moois wat Brabant en vooral de omgeving van Vught u te bieden heeft. Speciaal voor u heb ik 35 natuurwandelingen uitgestippeld. Mijn naam is Gerard van Run. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis  door  prachtige stukken van Brabant.

de natuurwandelingen

Onderweg vertel ik u meer over de bijzonderheden die we tegen komen. Over de natuur, de dieren en geschiedenis van het gebied waar we wandelen. Samen genieten van  bijzondere stukjes natuur in Brabant!

De wandelroutes die ik voor u heb uitgestippeld, zijn te doen voor regelmatige wandelaars. U kunt kiezen uit een dertigtal wandelingen varierend van 8 tot 15 km.

 

Over Gerard

Ik ben Uw Persoonlijke gids tijdens de natuurwandeling. Gepassioneerd vertel ik u dan over al het moois wat de natuur te bieden heeft. Planten, bomen en kruiden, dieren en gevogelte welke we onderweg tegen komen. Iedere wandeling heeft zijn eigen verrassingen voor u en mij in petto. Als u na de wandeling weer op pad gaat, hoop ik dat u met andere ogen de natuur inkijkt.

Ontvangst en vertrek

Het beginpunt van de wandeling is koffie- en theeterras Buitenlust. Hier ontvangen mijn vrouw Anna en ik u graag. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we kennis met elkaar.

Daarna vertrekken wij per auto naar de wandel locatie.

Bekijk hier voor onze wandel-agenda 2023

Kom naar Buitenlust...

Schitterende natuurwandelingen
Gezellig koffie- en theeterras
Mediumdagen
Jeu de Boules banen

Cursussen wichelroede lopen

Huismetingen op straling

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober op vrijdag, zaterdag en zondag.

Groepen kunnen ook buiten deze dagen afspreken.

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized