Hier vind je alle wandelingen van 2020 en kun je je online aanmelden.

Natuurwandelingen 2020

Deelnamekosten wandelingen
Deelnamekosten voor elke wandeling staan vermeld bij elke wandeling en zijn per persoon exclusief entreegeld en lunch en/of diner tijdens de wandeling! Tijdens elke wandeling bezoeken we een restaurant waar we genieten van een lunch.

Belangrijk:
Zorg voor goede wandelschoenen en een lange broek met hoge sokken (tegen bescherming van teken). Controleer na elke wandeling of u geen teken bij u draagt.

Vertrekpunt
Het vertrekpunt voor elke wandeling is Buitenlust, waar wij u graag ontvangen en laten kennismaken met de andere wandelaars onder het genot van een (gratis) kop koffie of thee. We vertrekken met vol gemaakte auto’s naar de wandellocatie van de dag. Meestal zijn we rond 16.00 uur weer terug op Buitenlust.

De wandelingen zijn goed te doen voor iedere gezonde wandelaar. De afstanden en het tempo sluit aan op de groep. Het gaat immers niet om de afstand maar om het samen genieten van de natuur. Onderweg vertel ik u over allerlei interessante dingen die we tegen komen.

19 maart uiterwaarden Rossum
Het wordt voorjaar de ooievaars zijn weer terug zodat wij ze kunnen gaan bewonderen op hun nesten. De planten beginnen weer te groeien in de uiterwaarden, en je ruikt het voorjaar. Deze wandeling die o.a. langs de rivier de waal loopt, geeft het gevoel aan zee te zijn. Ook hier zijn schelpen stranden, kun je af en toe strandjutten, want de meest wonderlijke spullen spoelen soms aan. Sporen van bevers en reeën, ganzen en allerlei watervogels zijn op de stranden te vinden en op het eiland waar wij lopen ontwikkelt het voorjaar zich in een razend snel tempo. Kom mee beleef en geniet van zon en strand, of waai anders eens lekker uit. Na de lunch bezoeken wij nog even fort Andries waar ik u het een en ander over vertel. Rond 16.30 uur zijn wij weer terug op buitenlust.

Verzamelen om 09,30 uur op buitenlust, voor kennismaking en een gratis kopje koffie of thee.
Deelname €10,= exclusief eten en drinken.

26 maart kasteel stapelen Boxtel
Een oud kasteel met een mooie tuin en een aangrenzend natuur gebied rondom het hart van Boxtel.
Een verrassende wandeling door en om een verrassend dorp. Een voorbeeld van hoe je de natuur dicht bij huis houdt. Na de lunch komen wij na de middag in het centrum van Boxtel hier is de mogelijkheid het strijkmuseum te bezoeken, hier is tevens een expositie over de Brabantse poffers.

Verzamelen om 09,30 uur op buitenlust, voor kennismaking en een gratis kopje koffie of thee.
Rond 15.30 uur zijn wij terug op buitenlust.
Deelname € 7,50, exclusief eten en drinken en entree museum.

jaar 2020

aanmelden

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober

© 2020 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized