Hier vind je alle winterwandelingen en kun je jezelf online aanmelden.

Natuurwandelingen winter 2019

Deelnamekosten wandelingen
Deelnamekosten voor elke wandeling bedraagt € 5,00 p.p. exclusief entreegeld en lunch en/of diner tijdens de wandeling, tenzij anders vermeld! Tijdens elke wandeling bezoeken we een restaurant waar we genieten van een lunch.

Belangrijk:
Zorg voor goede wandelschoenen en een lange broek met hoge sokken (tegen bescherming van teken). Controleer na elke wandeling of u geen teken bij u draagt.

Vertrekpunt
Het vertrekpunt voor elke wandeling is Buitenlust, waar wij u graag ontvangen en laten kennismaken met de andere wandelaars onder het genot van een (gratis) kop koffie of thee. We vertrekken met vol gemaakte auto’s naar de wandellocatie van de dag. Meestal zijn we rond 16.00 uur weer terug op Buitenlust.

De wandelingen zijn goed te doen voor iedere gezonde wandelaar. De afstanden en het tempo sluit aan op de groep. Het gaat immers niet om de afstand maar om het samen genieten van de natuur. Onderweg vertel ik u over allerlei interessante dingen die we tegen komen.

Donderdag 7 maart Wandeling in Nederhemert met een bezoek aan het kasteel
Afhankelijk van het weer, bloeien rondom het kasteel duizenden sneeuwklokjes en gele winterakonieten. Na afloop maken we een verrassende stadswandeling door Zaltbommel.
Deelname € 15,- excl. lunch e.d.

Donderdag 14 maart Wandeling in de uiterwaarden van Rossum
Op zoek naar de eerste ooievaars en genieten van het strand aan de Waal. Vergeet uw kijker niet. We lunchen met uitzicht op de Waal en al haar passerende schepen.
Deelname € 15, - excl. lunch e.d.

Donderdag 21 maart Wandeling in Neerijnen en omgeving
Met o.a. een bezoek aan Jozef en de kasteeltuin. We genieten van al het moois wat Neerijnen te bieden heeft. Altijd weer een hele mooie dag.
Deelname € 15, - excl. Lunch e.d.

Donderdag 28 maart Wandeling naar kasteel Stapelen in Boxtel
Wandelen door de kasteeltuin en het aangrenzende gebied. Ook brengen we een bezoek aan het centrum waar we genieten van een welverdiende lunch. Laat u verrassen.
Deelname € 7,50,   excl. Lunch en dergelijke.

jan - maart

2019

aanmelden

Buitenlust Vught

Esscheweg 274 A
5262 LH Vught
T 06- 319 49 614

Geopend van maart t/m oktober

© 2019 Buitenlust Vught - Privacyverklaring - Website gemaakt door be optimized